Helium

Skal dine balloner svæve skal du fylde dem med helium. Vi har nemme og praktiske engangsflasker, så du hurtigt kan gøre din næste fest eller næste arrangement flot og festligt med balloner fyldt med helium.

Som noget nyt kan du nu både købe helium flaske uden balloner eller et smart helium kit inkl. balloner.

Heliumflasken er nem at anvende og bruger du ikke det hele kan den nemt lukkes og gemmes til næste gang. Den store flaske 0,42 m3 indeholder nok til at fylde ca. 40-45 balloner i 10” og ca. 20-22 balloner i 12” og den lille flaske 0,25 m3 indeholder nok til at fylde ca. 22 balloner i 10" og ca. 14 balloner i 12" . Ballonerne er af naturlatex og da helium er et flygtigt materiale vil det sive ud af porerne på ballonerne. Derfor anbefaler vi at man fylder ballonerne op, så tæt på arrangementet som muligt da ballonerne kun vil holde på denne i max 6-10 timer. Husk også at købe balloner og tilbehør. Du kan også bruge helium til vores mange forskellige Folie og Tal balloner.

Alle vores balloner fra 10" og op er egnede til helium og alle vores gummiballoner er produceret af naturlatex og derfor 100% nedbrydelig. Vi tester løbende vores balloner, så de overholde gældende legetøjsregler.

Klik på billederne for mere info - Helium kan sendes mandag til fredag. Afsendelse fredag leveres normalt mandag. Du kan naturligvis også købe til afhentning hos os og spare fragten. Afhentning kan ske i vores åbningstid fra mandag-fredag.

VIGTIGT! Husk at vælge HELIUM forsendelse når vi skal sende helium til dig.