Balloner uden tryk

Skal du holde fest skal du selvfølgelig have balloner. Det er altid festligt med balloner til at hænge op, svæve med helium, pynte på bordene, ballonporte, ja kun fantasien sætter grænser. Hos os er der et kæmpe sortiment af alle mulige ballontyper, størrelser og farver. Standard farver, metallic farver og krystal farver, som alle er super gode til enhver anledning. Står du lige og skal holde reception, bryllup, børnefødselsdag, ja enhver festlig lejlighed eller bare til at glæde børnene med, er du kommet til det rette sted. Ballonerne er gode til både luft og helium. 

Står du og mangler balloner til skydetelte, forsøg eller mindre balloner til dekoration så finder du også et stort udvalg under andre størrelser. 

Alle vores balloner fra 10" og op er egnede til helium og alle vores gummiballoner er produceret af naturlatex og derfor 100% nedbrydelige. Vi tester løbende vores balloner i henhold til gældende legetøjsregler.

Klik på de enkelte kategorier og se alle de flotte farver og bliv inspireret til pynt til din næste fest. Husk også at kigge på tilbehør, så du får det hele med på én gang.