Reklameballoner

De seneste år har Viborg Ballon A/S oplevet, hvordan kravene til reklameballoner er blevet større, og hvordan teknikken har udviklet sig med lynets hast. Hvor det førhen var off-set trykket, som var mest brugt, så er det i dag silketryk, som bliver valgt. Kvaliteten ved silketryk er langt den bedste, da trykket er 99% dækkende på ballonen og giver et flot og rent tryk. Off-set trykket er mere nistret, og der vil komme en del ballonfarve igennem trykket.

Viborg Ballon A/S er naturligvis fulgt med udviklingen, og derfor er mulighederne for det perfekte promotion materiale også mange hos os. Viborg Ballon A/S trykker i dag op til otte pantone farver på et udvalg af over halvtreds ballonfarver, og vi kan trykke på både en, to, tre, fire og fem sider af ballonen.

Del reklameballoner ud på messen eller til jubilæet. En reklameballon er også velegnet til dekoration. En kæmpeballon med reklametryk kan også være et godt blikfang.

Hos Viborg Ballon A/S er det også muligt at få tryk på en sølvfolieballon.

Skal du bruge reklameballoner, så er Viborg Ballon A/S altid klar til at give dig en orientering om mulighederne. Har du logoet klar, så send det på mail, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud og vores bedste leveringstid på reklameballoner.

Kontakt os mandag - torsdag mellem 08.00-16.00 og fredag mellem 8.00-14.30 på tlf. +45 86 62 12 00 eller send en mail på bini@viborg-ballon.dk